Bosch Tassimo Vivy T12 Kapsel kaffemaskine

(4.5) 745 anmeldelser
Udgået. Se alle kapselmaskiner
Score
90
100

Dagens priserPrisudvikling
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Gå til alle specifikationer

Testplacering

Alle kaffemaskiner
 Nr. 13 ud af 61

Bedste kaffemaskiner »

Alle kapselmaskiner
 Nr. 6 ud af 9

Bedste kapselmaskiner »


Vidste du?

Bosch Tassimo Vivy T12 bruger ca. 0,0 kr. på el i timen når den er tændt. 

I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.


Sammenligning

Anmeldelser af Bosch Tassimo Vivy T12

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.50) baseret på 745 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(4.50) 745 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.

Bosch Tassimo Vivy T12Dolce Gusto DropDolce Gusto JoviaDolce Gusto ObloNespresso C85 Expert&Milk
Score
90 100
90 100
88 100
86 100
84 100
(4.5)
745 anmeldelser
(4.4)
109 anmeldelser
(4.4)
1983 anmeldelser
(4.4)
857 anmeldelser
(4.5)
13 anmeldelser
Pris 999 kr. 697 kr. 299 kr. 676 kr. 1.799 kr.
Testresultater

Beskrivelse af Bosch Tassimo Vivy T12

Bosch Tassimo Vivy T12 kapsel kaffemaskine er i sandhed en model, der på mange måder er den helt ideelle maskine til den typiske bruger. 89 % anbefaler maskinen. Maskinen er rent udseendes mæssigt utroligt simpel, og med et kompakt design skaber den rammerne for en masse gode placerings muligheder. Selv for den meget uerfarne bruger er det meget simpelt at benytte sig af kapselmaskinen, i det selveste betjeningen er en-knaps. Herefter behøves der kun at vælges den ønskede T-Disc, hvorefter maskinen automatisk klarer resten af opgaverne. Drikken vil derefter være klar i løbet af meget få minutter.

 

Opstart og kaffe muligheder

At få gang i maskinen er ikke noget problem, da det eneste som skal gøres er at tilslutte den til strøm. Det er ikke nødvendigt at læse nogen manual eller prøve sig frem til hvordan den fungerer. Maskinen er i stand til at brygge en hel del forskellige drikke, herunder; espresso, kaffe, late, macchiato, te, chai latte, kaffe, og de brygges allesammen ved blot et tryk. Grundet rigtig god teknologi er, der nærmest heller ikke nogen ventetid mellem brygningerne, altså hvis der brygges flere kopper af gangen. Med henblik på selveste T-Disch teknologien er denne teknologi meget langt fremme i skoene, i det den pga. stregkode aflæsning på T-Disch’ene genkender hvilken type drikke den skal lave, hvorefter både vandmængde, temperatur og bryggecyklus tilpasses. Dette gør at du hver gang får den perfekte kop med den perfekte brygning, uanset hvilken drikke der brygges.

 

Rengøring og energivenlighed

Denne Bosch kapsel kaffemaskine er udstyret med en uhyre vigtig funktion, der giver en altid frisk og hygiejnisk kop. Denne funktion skyller de kaffeførende dele vha. et dampskud efter hver brygning, så du altid er garanteret en god hygiejne i maskinen. Derudover er maskinen udstyret med en automatisk sluk knap. Den automatiske sluk knap bevirker at der ikke bruges unødvendigt strøm, men at maskinen automatisk slukker efter endt brygning/brygninger.

 

Yderligere funktioner og garanti

Maskinen er ydermere udstyret med kophøjde justering, således der kan anvendes forskellige typer glas/kopper. Der følger samtidig 2 års garanti med ved køb af denne maskine.Specifikationsliste

Generelle egenskaber

Mælkeskummer Nej
Styrkevalg Nej
Vandbeholder kapacitet 0.7 liter
Effekt
Energipris pr. time 0,0 kr. Gennemsnittet er 3,9 kr.
Tryk
Vægt

Feedback

Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...