Melitta Signature Deluxe

(3.9) 156 anmeldelser
Score
78
100

Dagens priserPrisudvikling

Dagens priser 

731 685 kr Til butik
731 719 kr Til butik
799 kr Til butik
799 kr Til butik
838 kr Til butik
Vis flere ▼ Vis færre ▲
Prisfakta: Prisen er 46,00 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.
Troværdige forhandlere    Forhandlere med prisgaranti   
Prisfakta: Prisen har ikke været billigere i mere end 2 uger.

Prisfakta: Prisen er 46 kr. billigere end gennemsnittet i de sidste 10 uger.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataen er baseret på de forhandlere, der vises på siden.


Effekt

Effekt

1520 watt

Kandetype

Kandetype

Glas

Kapacitet

Kapacitet

1.25 liter

Timerfunktion

Timerfunktion

Materiale

Materiale

Stål


Rankings

Alle kaffemaskiner
 Nr. 26 ud af 60

Bedste kaffemaskiner »


Vidste du?

  • Melitta Signature Deluxe bruger ca. 3,6 kr. på el i timen når den er tændt. Gennemsnittet for kaffemaskiner er på 2,8 kr. 

    I beregningen tages udgangspunkt i en elpris på 2,4 kr./kWh, som er gennemsnitsprisen i Danmark.

Egenskaber

ECBC godkendt

Kaffemaskinen er godkendt af European Coffee Brewing Centre, hvilket sikrer en høj standard inden for kaffebrygning.


Sammenligning

Anmeldelser af Melitta Signature Deluxe

BrugeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en anmeldelse
(3.91) baseret på 156 anmeldelser 

Amazon.de
(3.60) 20 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk internethandelsvirksomhed.


Amazon.co.uk
(4.00) 115 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk internethandelsvirksomhed.


Elgiganten.dk
(3.70) 21 anmeldelser

Elgiganten.dk er et dansk varehus med salg på nettet og i Elgiganten-butikker.


Der er ikke nogen ekspertanmeldelser.
Der er ingen videoanmeldelser.
Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
Send
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Gennemsnitlig bedømmelse:  
 0 anmeldelser

Melitta Signature Deluxe Moccamaster KB952 Clubline Moccamaster KB952 Pol Moccamaster H931 Homeline AO Melitta Aroma Boy
Score
78 100
96 100
95 100
93 100
92 100
(3.9)
156 anmeldelser
(4.8)
237 anmeldelser
(4.8)
272 anmeldelser
(4.8)
81 anmeldelser
(4.6)
219 anmeldelser
Pris 685 kr. 1.099 kr. 1.127 kr. 1.039 kr. 240 kr.
Testresultater
Kandetype Glas Glas Glas Glas Glas
Antal varmelegemer 2 2 2 2 1
Bryggetid 6 min 6 min 6 min
Bryggetemperatur 96 °C 92-96 °C 92-96 °C 92-96 °C
Vandkapacitet 1.25 liter 1.25 liter 1.25 liter 1.25 liter 0.3 liter
Effekt 1520 watt 1520 watt 1520 watt 1550 watt 500 watt
Materiale Stål Aluminium Aluminium Aluminium Plast
Timerfunktion

Beskrivelse af Melitta Signature Deluxe

Melitta Signature DeLuxe kaffemaskine er i den grad en maskine, der giver noget for pengene. Modellen indeholder et hav af gode funktioner, der hver især bidrager til at give dig en super god kaffeoplevelse. Maskinen er meget anmelderrost og fås til en meget favorabel pris. Med kombination af et imponerende design og gode materialer vil Melitta Signature DeLuxe kaffemaskinen i den grad pryde de fleste typer køkkener. Den er endvidere forholdsvis kompakt og derved nem at få plads til.
 

Motor, varmelegemer og kapacitet

Modellen er udstyret med en motor som har en effekt på hele 1520 watt. Motoren er kraftig og sørger ikke bare for en høj levedygtighed, men er samtidig med til at give maskinen en altid kontinuerlig drift. Med det menes at uanset hvor tit den anvendes eller hvor meget der brygges vil maskinen altid køre som smurt. Der er endvidere en 5 års garanti på modellen.
 
Melitta Signature DeLuxe kaffemaskine er udstyret med 2 separate varmelegemer. Ved at have 2 varmelegemer vil både brygge- og serverings temperaturen altid være optimal. Modellen brygger kaffen ved en temperatur på 96 grader, hvilket giver det bedste smagsudtræk. Det er vigtigt inden køb af kaffemaskine at vide med sikkerhed om den kan opnå en temperatur på 92-96 grader samt om den har en kontakttid mellem vand og bønner på mellem 4-6 minutter. Overholdes disse krav vil den bedste bønne aroma frigives og du som bruger vil få den bedste smags oplevelse. Hvis disse ikke holder sig inden for det optimale interval vil bønnerne i stedet frigive bitra smags stoffer. Den færdige kaffetemperatur er omtrent 85 grader.
 
Melitta Signature DeLuxe kaffemaskine har en kapacitet på 1,25 liter, hvilket svarer til at den omtrent kan brygge 10 kopper kaffe af gangen. Dette er naturligvis med forbehold på at 1 kop = 125 milliliter.
 

Funktioner

Vandtanken i denne model er utrolig smart. Den er udstyret med et LED-lys som automatisk tænder når der hældes vand i for at det er nemmere at undgå at spilde. Derudover har maskinen en indikator for kedelsten samt en indikator der fortæller hvornår maskinen har behov for at blive afkalket (med afkalknings program). Filteret er med automatisk drypstop, der bevirker at så snart kanden fjernes fra påfyldnings pladsen så stopper påfyldningen med det samme. Hvis du eksempelvis kun har lyst til en enkelt kop fjerner du blot genstanden, hvorefter påfyldningen ophører. Ydermere er der installeret et special program for tilberedning af 2-5 kopper kaffe.
 
Autosluk er ligeledes en funktion som Melitta Signature DeLuxe kaffemaskine er udstyret med. Autosluk funktionen er for denne maskine programmerbar, hvilket vil sige at du som bruger kan programmere hvornår du ønsker den automatisk slukkes efter den har stået ubrugt. Derved behøver du ikke være nervøs for om du har glemt at slukke for maskinen. Dette er en meget energivenlig funktion. Medfølgende til maskinen fås samtidig en låsemekanisme, samt en garanti på 5 år.
 

Rengøring

I forhold til Melitta Signature DeLuxe kaffemaskine prisklasse har den nogen super gode rengørings funktioner. Maskinen er udstyret med både afkalknings indikator samt program. Indikatoren fortæller hvornår modellen har behov for afkalkning, mens programmet sørger for det sket. Derudover er størstedelen af maskinens dele aftagelige og er allesammen kompatible for at kunne komme i opvaskemaskinen.


Scoren går fra 0-100 og er baseret på anmeldelser fra brugere og eksperter. Læs mere... Vi samler priser fra en række udvalgte forhandlere. Læs mere... Vi samler anmeldelser fra en række troværdige hjemmesider. Læs mere... Den laveste pris bliver hver uge indsat i denne pristracker. Læs mere...

1 Comment on “Melitta Signature DeLuxe kaffemaskine

  1. Efter at have brugt milita signatur -deluxe i et år ,beder kaffemaskine fås ikke ,ud af fem stjerner får den 5 ,nyder den gode kaffe hver dag.
    Mvh
    B Nielsen .

Comments are closed.